8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ...

Tarih: 2016-03-08  /  Okunma: 1027/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Belediyemizde çalışan bayan personellere ve sağlık ocağı, Belediye Ek Hizmet Binasında çalışan bayan personellere karanfiller dağıtarak Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, ''Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Kadınlar öncelikle anne yada anne adayıdır. Dini bağlamdada Peygamber Efendimiz (S.A.V) ''Cennet annelerin ayaklarının altındadır.'' hadisi şerifiylede kadınlara verilen ve verilmesi gereken değeri ortaya koymuştur. Böyle bir günün sembolik olarakta kadınlarımıza adanması güzel ama kadınlarımız her zaman değerlidir. Kahrımızı çeken, geleceğimizi şekillendiren herşeyimizdir onlar bizim. Narindir kırmayalım, güldür soldurmayalım.'' diyerek Dünyadaki bütün Kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.