AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu

Tarih: 2016-08-19  /  Okunma: 606/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanımız Sn Kadir NOZOĞLU ve Yönetim Kurulu ile AK Parti Belde Başkanımız Sn Mehmet ATEŞ, Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Ayrıca çalışmaları yerinde inceleyen Merkez İlçe Başkanımız Sn Kadir NOZOĞLU, Genç ve dinamik Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ı yakından takip ettiklerini ve çalışmalarının takdire şayan olduğunu, böyle vatan-millet sevgisi ile yoğrulmuş Başkanımızın, bu kutsal görevlerini en iyi şekilde icra ettiğini görmek bizleri oldukça memnun etmekte ve gururlandırmaktadır. Böyle değerli Başkanlarımızın hizmetlerini daha iyi yansıtabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Başkanımız Sn AYAZ, bu kutsal göreve talip olduğumda tek düşüncem halkımızın hayat standartlarını en üst seviyeye taşıyabilmektir. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla girdiğimiz bu yolda beldemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için gece-gündüz, hafta sonu-hafta içi, mesai harici dahi çalışmalarımızın devam etmekte olduğunu dile getirdi.