''ANA OKULU YANINDA PARK VAR AMA MAALESEF KADERİNE TERK EDİLMİŞ''

Tarih: 2016-02-27  /  Okunma: 758/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, adeta madde bağımlıların yuvası olmuş Beldemizin Sanayi Mahallesi Veysel Karani Parkında incelemelerde bulunarak halkın hizmetine sunabilecek yenileme ve peyzaj çalışmaları için harekete geçti. Ayrıca çevresinde bulunan arazilerin çevre düzenlemesi ve parke ve yol çalışmalarında oluşan çöküntü, döküntü ve çarpıklıkların giderilmesi için Belediye ekiplerimizce hemen müdahalelerde bulunularak giderilmeye çalışılmaktadır.

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ ‘’Huzurlu, nezih ortamların hazırlanıp halkımızın hizmetine sunulması görevimizdir. Park, bahçe, peyzaj düzenlemeleri yapılıp aynı zamanda gözetim ve denetimimiz altında halkımızın hizmetine sunulacaktır. İnşallah her türlü çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Yazıkonak’ımız sahipsiz değil hepimiz sahiplenip kalkınmasında üzerimize düşeni yapmalıyız.’’ Dedi.

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ Yazıkonak Ana Okulunu ziyaret ederek Veysel Karani Parkının restorasyonu sonrası Ana Okulunun halk ile kaynaşmasına katkı sağlayacağını söyledi. Madde bağımlılarının artık park ve çevresinde barındırılmayacağı konusunda da güvenceler vererek Ana Okulu Yönetimi ve Hocalarımızın endişelerinin giderilmesini sağladı.