BAŞKAN AYAZ’DAN ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI’

Tarih: 2016-10-28  /  Okunma: 356/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, Cumhuriyet'in ilanının 93'üncü yıl dönümünü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ayaz, 'Cumhuriyet, milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir' dedi.

Başkan Ayaz, yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 93’üncü kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Cumhuriyeti korumanın azmi ve kararlığı içindeyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur. Milletçe duygu birliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu topraklar için gözünü kırpmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 93. yıl dönümünü yürekten kutluyorum"