BAŞKAN AYAZ'DAN İL JANDARMA ALAY KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Tarih: 2017-10-09  /  Okunma: 17/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Aydın Ayaz, İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Albay Necip Çakırcıoğlu'na ziyarette bulundular.

Başkanımız Sayın Aydın Ayaz, komutanımız ile yaptıkları istişarelerde Güvenlik Kollarımızın Ülkemizin bekası için önemine vurgu yaparak, ''Allah böyle vatansever, mert, onurlu komutanlarımızın varlığını daim eylesin.''Dedi.
İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Albay Necip Çakırcıoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Aydın Ayaz'a hediyelerini takdim ederek, bir arada olmalarındaki memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkanımız Sayın Aydın Ayaz, İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Albay Necip Çakırcıoğlu'nun gösterdiği ilgi alakaya teşekkür ederek, şükranlarını sundu.