BAŞKAN AYAZ TRT RADYOSUNDA

Tarih: 2016-10-27  /  Okunma: 368/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

BAŞKAN AYAZ

TRT GAP RADYOSUNA KONUK OLDU

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, TRT GAP Radyosunun canlı yayın konuğu olarak, beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

TRT GAP Radyosunda yapımcılığını Soner Arzu Yortçu ile Soner Emre’nin yaptığı sunuculuğunu ise Mustafa Yalın’ın gerçekleştirdiği “Yöremizden” programına konuk olan Başkan Ayaz, göreve geldiği günden bugüne Yazıkonak’ta güzel ve hayırlı çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Şehrin en büyük beldesi Yazıkonak’ın çehresini değiştirmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Başkan Ayaz, 11 aylık görev süresi içinde beldeye 3 adet park inşa ettiklerini, yolların asfaltı başta olmak üzere kaldırım ve tretuar çalışmalarının hızla yürütüldüğünü belirtti.

Belde sınırları içinde 1940 yılında kurulan havaalanının bir dönem Yazıkonak’a ciddi bir katma değer sağladığını dile getiren Başkan Ayaz, Organize Sanayi Bölgesi’nin de belde sınırları içinde yer almasının büyük bir nimet olduğunu söyledi. Beldenin geçim kaynağı ve nüfusu ile ilgili bilgiler aktaran Ayaz, 07 Kasım 2015 tarihinde belediye başkanlığı görevine getirildiğini ifade ederek, insana yapılan yatırımı önemsediklerini kaydetti.

Belde sakinlerinin hizmetkârı olduklarını belirten Başkan Ayaz, göreve geldikleri ilk anda belediyenin kurumsal yapısını oturttuklarını söyledi. Beldede yürütülen çalışmalar hakkında TRT GAP radyosunda açıklamalar yapan Ayaz, belediye makine parkına yeni araçlar kazandırdıklarını ve hizmetin şimdi süratle yürütüldüğünü belirtti.

Özellikle çocukların rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri park alanlarını oluşturduklarını ifade eden Başkan Ayaz, 11 aylık zaman diliminde 3 çocuk parkı inşa ettiklerini ve birinin daha kısa sürede tamamlanacağının altını çizdi. Üreten bir belediye olmak adına kilitli parke fabrikasını kuracaklarını ve bu sayede istihdam alanı oluşturacaklarını belirten Başkan Ayaz, tek amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu ifade etti.