‘’BAŞKANIMIZ SN AYDIN AYAZ’I, SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK DERNEĞİ İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKANI SN ELİF SEZİKLİ ZİYARET ETTİ.’’

Tarih: 2016-04-12  /  Okunma: 738/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Sürdürülebilir Gelecek Derneği İdari ve Mali İşler Başkanı Sn Elif SEZİKLİ, Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ı makamında ziyaret etti.

Ankara menşeli kurulan derneğin misyonu Türkiye’de ve uluslararası düzeyde, kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapıp, sürdürülebilir, yenilikçi ve kalıcı çözümlerin sağlanmasına destek olmak.

Sürdürülebilir Gelecek Derneği; çevre değerlerinin ve doğal kaynakların savurganlığa yol açamayacak biçimde akılcı yöntemlerle, bugünkü ve gelecek kuşakların hak ve yararları da göz önünde bulundurularak kullanılması ilkesinden özveride bulunmaksızın, ekonomik gelişmenin sağlanmasını amaçlayan bir dünya görüşünü destekleyecek ve bu sürdürülebilirliğin temel ilkelerini kamu yararı ile ekonomik değerler arasında bir denge gözeterek yaymak için mücadele etmektedir.
Sürdürülebilir Gelecek Derneği olarak, Başkanımız Sn Aydın AYAZ ile yapılan istişareler sonucu; Beldemizde yoksul aile çocuklarına giyim yardımında bulunmak istediklerini dile getirdiler.

Sürdürülebilir Gelecek Derneğine ve İdari ve Mali İşler Başkanı Sn Elif SEZİKLİ'ye bu safiyane düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz.