BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN AYDIN AYAZ, ELAZIĞ TİCARET BORSASI BAŞKANI SN MEHMET ALİ DUMANDAĞ'I ZİYARET ETTİ.

Tarih: 2016-04-05  /  Okunma: 658/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek, Elazığ Ticaret Borsasının çalışmaları ile ilgili bilgiler edinip Başkan Sn Dumandağ ile istişarelerde bulundu.

Beldemizde özellikle hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımız için istişarelerde bulunan Başkanımız Sn AYAZ, hayvancılık sektöründe daha faydalı olunması ve verimin artırılmasına dair besicilikte uygulama alanlarının bir arada olması (besi çiftliklerinin oluşturulması), bölgesel ve yetiştiriciye katkıları hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sn AYAZ, hayvansal ürünlerde Elazığ Ticaret Borsasının canlanması için her türlü katkıları sağlayacaklarını dile getirerek, ''beldemizde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın besicilik alanlarında verimini artırmasına yönelik çalışmalarımız ve girişimlerimiz aralıksız devam edecektir.'' Dedi.