"BİLİNÇLİ GİRİŞİMCİLERİN YETİŞMESİNE DESTEK"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 22/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz, bilinçli girişimcilerin yetişmesine yönelik KOSGEB ile Yazıkonak Belediyesinin birlikte yürüttükleri Girişimcilik Eğitim Kursuna katıldılar.

Başkanımız Aydın Ayaz kursiyerlerimiz ile yaptığı istişarelerde şunları kaydetti:

" İş ve İşçi istihdamına yönelik ülke genelinde yürütülen Girişimcilik kursları, Beldemizde de yoğun bir talep ile karşılandı. Böyle taleplerin olması bizleri ayrıca memnun etmektedir. Geleceğin iş adamları ve iş kadınlarının kuracakları yeni iş alanları ve sağlayacakları iş ve işçi istihdamlarına yönelik bilgilendirme kurslarının açılması, sağlam temeller üzerine kurulan işletmelerin hizmet sektöründeki kalitenin ve güvenin oluşmasına olanak sağlamaktadır. Bilinçli girişimciler olarak ticarette risk olgusunu en aza indirgeyerek, daha verimli hizmetler ile halkımızın ihtiyacını gidermeye olanak sunan kurslarımız, arz ve talebi karşılayacak huzurlu ferah ortamların oluşmasına da katkı sağlayacaktır. Ayrıca ülke ve bölge ekonomisine katkı sağladığı gibi bilinçli girişimciler, kar zarar durumlarını daha iyi kavrayıp, önlemlerini önceden alarak kendi ekonomilerin de yön verebileceklerdir. Kurslarımızın sonunda elde edilen belgeler ile hayalinizdeki iş yerine kavuşabilecek belgeye ve devletimiz ve hükumetimizin sağladığı desteklere de kavuşmuş olacaksınız. Böyle olanakları değerlendirip geleceğin en önemli iş kadınları, iş adamları olabilirsiniz."