CUMHURİYET BAŞSAVCISI HABİP KORKMAZ’DAN BAŞKAN AYDIN AYAZ’A ZİYARET

Tarih: 2017-07-07  /  Okunma: 190/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Aydın Ayaz gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz’a bilgiler verdi.
Yazıkonak Belediyesi’nin son bir yılda büyük hizmetlerle adından söz ettirdiğinin altını çizen Başkan Ayaz, belde sakinlerine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek açıklamasında şunları kaydetti:
“Bugün çok kıymetli Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Habib Korkmaz ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri göreve başladığı zaman bizler hayırlı olsuna gittiğimizde bu davetimizi yapmıştık, sağ olsunlar bugün iade-i ziyaret yaptılar. Çalışmalarımız hakkında Başsavcımıza bilgiler sunduk. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Başsavcımıza çalışmalarında kolaylık diliyorum.”
Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ise Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz’a çalışmalarında başarılar dileyerek, istişare noktasında her zaman beraber hareket edeceklerinin altını çizdi.

YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI