"DOĞALGAZ İLETİM HATTINDA EKSİKLER TAMAMLANIYOR"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 145/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz'ı makamında ziyaret eden AKSA Doğalgaz Bölge Müdürümüz Resul Korkmaz, Başkanımız ile istişarelerde bulunarak, Beldemizde Doğalgaz Hattının eksik olduğu bölgelerde incelemelerde bulundular.

Başkanımız Aydın Ayaz, " Beldemizin, Fatih Mahallesi dahil olmak üzere eksik olan bölgelerine Doğalgaz iletim Hattını ulaştırıp, böylece Belde sakinlerimizin Doğalgaz iletim hattıyla ilgili tüm sıkıntılarını gidermiş olacağız. Böyle hizmetlerin çok yönlü faydalarının olması ayrıca bizleri memnun etmektedir. Hem Halkımıza daha ferah yaşam ortamı sunmakta, hem de Doğalgaz şirketimize kazanç, Devletimize ise katma değer sağlamaktadır." Dedi.