''ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK''

Tarih: 2016-02-25  /  Okunma: 1093/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ ve Yazıkonak Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İlkokul Müdürü Sn Oktay PEKDEMİR İle Yazıkonak İmam Hatip Ortaokul Müdürü Sn Ayhan ÖZCAN'ın girişimleri sonucu Engelsiz Yaşam Derneği Ekibi, İl M.E.B Şube Müdürümüz Sn İlhan Bey, İl M.E.B Şube Müdürümüz Sn Hakan Bey,İl Gençlik ve Spor Şube Müdürümüz Sn Mesut TURAN, Merter Kızılay Şube Müdürü Ercan TAN,Elazığ Kızılay şube Müdürümüz Sn Gökhan GÜNEŞ,Elazığ Organize Kızılay şube Müdürümüz Sn Mehmet Bey' in Yazıkonak Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılç İlk öğretim okulu ve Yazıkonak İmam Hatip Orta Okulunda Düzenlenen Engelsiz Yaşam Programına katılımlarıyla durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi Öğrencilerimize sağladıkları Maddi Manevi desteklerinden dolayı Teşekkür ederiz.