‘’Genç ve dinamik Başkanımız Sayın Aydın AYAZ Sayın Emniyet Müdürümüz Nihat İŞLEK’i makamında ziyarette bulundu.’’

Tarih: 2016-02-15  /  Okunma: 574/  Kategori : Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Başkanımız Sayın Aydın AYAZ, Elazığ’ımızın değerli Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK ile Emniyet Müdürlüğünde bir araya gelerek ileriye yönelik yapılacak çalışmalarda üzerimize düşen görevlerin ve desteklerin esirgenmeyeceğini dile getirdiler.

Elazığ İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat İŞLEK, ‘’Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü olarak, yüklendiğimiz görevin önem ve ciddiyetinin farkındayız; 2016 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleriyle hep daha huzurlu bir Elazığ için çalıştık. Suç ve suçlularla mücadele sırasında gücünü halktan ve kanunlardan alarak değerli başkanlarımızın da destekleriyle huzurlu bir ortamın sağlanacağı kanaatindeyim.’’ Diyerek, Sayın Başkanımız Aydın AYAZ ile geleceğe yönelik çalışmalarda sürekli istişareler içerisinde bulunacaklarının ve halkımızın huzurunun sağlanmasında gerekli desteklerin eksiksiz olarak yerine getirileceği imalarında bulundular.

Değerli Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat İŞLEK’in mütevazi ve sıcak yaklaşımlarından dolayı kendilerine Belediyemiz olarak teşekkürlerimizi sunarız…