HALK, DARBECİ HAŞHAŞİLERE GEÇİT VERMEDİ.

Tarih: 2016-08-03  /  Okunma: 757/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Yazıkonak Belediye Başkanı AYDIN AYAZ, darbenin ilk gecesiyle birlikte halkın demokrasiye sahip çıktığını darbeci haşhaşilere geçit vermediğini söyledi.

15 Temmuz  gecesi  Türk demokrasi tarihinde önemli  bir yer edinirken  darbe girişimine karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.  Darbe girişiminin olduğu ilk andan itibaren heyecanla meydanlarda olduklarını belirten  Yazıkonak Belediye Başkanı AYDIN AYAZ “ Belediye personellerimiz, beldemizin kanaat önderleri ve halkımızla ilk günden beri milli iradeye, demokrasimize sahip çıkmak için meydanlardayız. Cumhurbaşkanımızın tek sözüyle  halkımız  sokaklara  döküldü. Bizde belediyemizin  tüm imkanlarını kullanarak halkımızın meydanlara gelmesini  sağladık. Kanımızın son damlasına kadar cumhurbaşkanımızın yanındayız.Darbeci haşhaşilere asla geçit vermeyeceğiz” dedi.