İL EMNİYET MÜDÜRÜ CANGÜL’DEN BAŞKAN AYAZ’A ZİYARET

Tarih: 2017-02-22  /  Okunma: 368/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Göreve başladığı günden itibaren kamuoyunun yakın ilgisine mazhar olan İl Emniyet Müdürü Cangül’ün ziyareti, iade-i ziyaret kapsamında gerçekleşti.

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, İl Emniyet Müdürü Cangül’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:“İl Emniyet Müdürümüz Doğan Cangül’le, göreve başladığı günden itibaren yakın bir çalışma mesaisi içindeyiz. Sayın Emniyet Müdürümüz oldukça başarılı çalışmalara imza atmakta. Elazığımız, milli ve manevi duruşuyla sürekli devletinin yanında yer almış ve bu duruşunu sürekli muhafaza etmiştir. Değerli Emniyet Müdürümüzün ziyareti dolayısıyla kendilerine çalışmalarımızla ilgili bilgi sunduk. Bu vesileyle Sayın Müdürümüze çalışmalarında kolaylıklar diliyor, ziyaretleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.”

YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI