İller Bankası Bölge Müdürümüz Sn Ali TEKATAŞ, Başkanımızı Sn Aydın AYAZ'ı ziyaret etti.

Tarih: 2016-04-18  /  Okunma: 714/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

İller Bankası Bölge Müdürümüz Sn Ali TEKATAŞ, Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ı makamında ziyaret ederek, içme suyu şebeke çalışmaları ve yeni sondaj kuyusu ile ilgili yer tespiti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ın girişimleri ve İller Bankası Bölge Müdürümüz Sn Ali TEKATAŞ'ın destekleri sonucu, SUKAP (su ve alt yapı çalışmalarının desteklenmesi amaçlı ödeneğin %50 hibe ile yapılması)projesinden beldemizin faydalanması sağlanmıştır. Ayrıca yeni bir sondaj kuyusunun yer tespit çalışmaları, İller Bankası Teknik Elemanları ve Başkanımızın katılımı ile tamamlandı.

İller Bankası Bölge Müdürümüz Sn Ali TEKATAŞ'a, nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.