SÖZ GİDER ESER KALIR

Tarih: 2016-02-19  /  Okunma: 481/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye başkanımız Sayın Aydın AYAZ'ın girişimleri sonucu beldemizde bir adet ATM kurulması talebinde bulunulmuş ve Ziraat Bankası ile yapılan anlaşma ile 12 Ocak 2016 tarihinde imzalanan protokol neticesinde beldemize bir adet Ziraat Bankası ATM'si kurulması kararlaştırılmıştı.19.02.2016 tarihi itibari ile Ziraat Bankası ATM'si Belediyemizin Ek Binasında kurularak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ ''yapılacak hizmetlerimizin sonuçlandığını görmenin gururunu yaşıyoruz, Beldemize hayırlı olsun.'' diyerek ''sözlerle değil icraatlerle halkımızın yanındayız. Halkımıza daha layık hizmetler sunabilmek için girişimlerimiz bitmedi bitmeyecek sözlerimiz daima icraatlerle sonuçlanacak inşallah.'' Dedi. Belde halkımıza hayırlı olsun.

SÖZ GİDER ESER KALIR...