TBMM 24. DÖNEM AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİMİZ SN SERMİN BALIK BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİLER...

Tarih: 2016-05-14  /  Okunma: 842/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi 24. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekillerimizden Sn Sermin BALIK, Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ'ı makamında ziyaret ettiler.

TBMM 24. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekillerimizden Sn Sermin BALIK ile Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, Beldemizin gelişmesi ve hakkettiği saygınlığa ulaşması için yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulunarak, hasbihal ettiler.

Elazığ'ımızın yetiştirdiği nadide Milletvekillerimizden, 24. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sn Sermin BALIK'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.