"VALİ OKTAY ÇETİN KALDIRIM'A, 2018 YILI İÇİN BRİFİNG DOSYASI SUNULDU"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 156/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz ile Şehit Polis Vedat Kılıçarslan İlköğretim Okul Müdürümüz Erkan Oğraş, Değerli Valimiz Oktay Çetin Kaldırım'ı ziyaret ederek, Beldemiz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Değerli Valimiz Oktay Çetin Kaldırım ile yapılan istişarelerde Başkanımız Aydın Ayaz şunları kaydetti:

"Beldemiz Doğu-Batı Kompozisyonunda önem arz etmektedir. Doğuya açılan koridor vazifesi gören beldemizde göreve geldiğimiz günden bu yana ekiplerimizle hızlıca bölgesel analizler yaparak, öncelikle aciliyet arz eden (icraların tespit edilip belediyenin borçlardan kurtarılması ve kilitli parke fabrikasının kurulması, yol, kaldırım ve tretuar çalışmaları, ulaşım hizmetlerinin yenilenmesi, hizmet araçlarının yenilenmesi, durumu olmayan aileler - öğrencilerimize eğitimlerinde destek olacak yardımlarda bulunup, cenaze hizmetlerimiz ile halkımızın kötü gününde de yanında olarak devletimizin şefkatli ellerini halkımıza uzattık) hizmetler ile halkımızın istifadesi sağlandı. Ayrıca konumu itibariyle hızla büyümekte olan Beldemize Ziraat Bankası ve PTT ATM'si, halkımızın güvenliği için mobese ve trafik güvenliği için de hız tespit sensör tabelaları kazandırdık. Beldemizin ana arteri Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında peyzaj kaldırım ve tretuar çalışmaları yapılarak, mahallelerimizden üçüne çocuk oyun gruplu fitnıs aletleri ile donatılmış parklar kuruldu. İçme su deposu onarılarak yeni 2000 tonluk içme suyu deposu yapım çalışmalarına başlandı. Belde sokak ve caddelerinde kilitli parke çalışmaları yapılıp, doğalgaz iletim hattının dağıtımı, kanalizasyon ve içme suyu isale hattında eksiklerin giderilmesi sağlandı. Çeşitli projelerin (taziye evi, bisiklet yolu, acil 112 istasyonu ve aile hekimliği, gezi alanları, çay bahçeleri, spor kompleksi v.s.) hazırlanarak siz değerli Devlet büyüklerimiz ile temas kurulup, halkımızın hizmetine sunulması için gerekli hazırlıklar yapıldı."

Değerli Valimiz Oktay Çetin Kaldırım, Başkanımız Aydın Ayaz'ın azmine ve hizmet heyecanlılığını tebrik ederek, Beldemiz ile alakalı olduklarını dile getirdiler.

Ayrıca Başkanımız Aydın Ayaz ile Okul Müdürümüz Erkan Oğraş İlkokulumuza Şehidimiz Vedat Kılıçarslan'ın isminin verilmesi adına düzenlenen "Şehitlerimizi Anma" programına davet ettiler. Değerli Valimiz Oktay Çetin Kaldırım davete icabet edeceklerini, Beldemiz ve halkımız ile bir arada olma fırsatını değerlendireceklerini dile getirdiler.