YAZIKONAK’TA REİS HEYECANI

Tarih: 2017-02-20  /  Okunma: 225/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Elazığ’a gelişi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında; “ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk ziyaretini Elazığ’a gerçekleştirmesini önemli buluyoruz” diyen Başkan Ayaz açıklamasında şunları kaydetti:

15 Temmuz 2016 Gecesi yaşanan hain darbe girişimin püskürtülmesinde canını dişine takarak gösterdiği örnek liderliğiyle adeta bir destan yazan Cumhurun Reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dizi incelemelerde bulunup bazı açılışlar yapmak ve de 15 Temmuz Darbe girişiminde kendisini yalnız bırakmayan biz Elazığlılara teşekkür etmek üzere 18 Şubat 2016 tarihinde ilimize teşrif edeceklerdir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın Elazığ’a gelişi bizlerde olduğu gibi halkımızda da yoğun bir heyecanın yaşanmasına sebep olmuştur. Yazıkonak Beldesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya hazırız.

Ülke ve bölge olarak çok meşakkatli bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk ziyaretini şehrimize gerçekleştirmesi, Elazığ’a ne kadar önem verdiğinin göstergesi olduğu gibi bizler için de büyük önem arz etmektedir.
Özellikle ülkenin referanduma gittiği bu süreçte şehrimizde yapacağı açıklamalarla anayasanın değişen maddeleri ile ilgili detayları halkımızın bizzat kendilerinin ağzından duymaları farklı bir heyecana vesile olmuştur.