YAZIKONAKLILARDAN REİS’E YOĞUN İLGİ

Tarih: 2017-02-20  /  Okunma: 299/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Elazığ İstasyon Meydanında halkımızla bir araya gelişi ve Cumhurbaşkanımız’a gösterdikleri yoğun ilgiden memnuniyetlerini yazılı bir açıklama dile getirdiler.

Açıklamasında; “Elazığ Toplu Açılış Törenine katılan Cumhurbaşkanımız’a yoğun ilgi gösteren halkımıza teşekkürlerimizi sunarız. Ne kadar gönlü zengin, misafirperver ve vatanına milletine bağlı bir halk olduğunu, Cumhurbaşkanımız için meydana akın akın gelişleriyle tekrar anladık. Ayrıca 16 Nisan Referandumda kararını EVET’ten yana kullanarak o kararlılığı ve dik duruşu yeniden sergileyeceklerinden kimsenin şüphesi yoktur.
18 Şubat’ta değerli Cumhurbaşkanımız’a gösterilen bu yoğun ilgi ile biz Elazığlılar olarak güven olayını aşıp gönül birliği kurduğumuza inanıyorum. Bu arada Belde halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı kendilerine teşekkürlerimi siz değerli basın organlarıyla sunmak istiyorum. Belediye Başkanları olarak bu gurur ortamını yaşattıkları için ve beldemizi temsil etmede kayıtsız kalmadıkları için ayrıca Referandumda kararımız EVET diyerek Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizden yana olduklarını beyan ettikleri için her birine ayrı ayrı sevgi saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Başkan Ayaz açıklamasında şunları kaydetti:
‘’Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.’’ dizeleri bu milletin kararlılığı ve dik duruşunu ne kadar güzel anlatıyor. Hainlerin yaptıkları bu milleti caydıramaz hatta kararlılığını daha fazla biler. 16 Nisan’da da bunu tekrar yaşatacaklarına hatta %80lere ulaştıracaklarına gönülden inanıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk ziyaretini şehrimize gerçekleştirmesi, Elazığ’a ne kadar önem verdiğinin göstergesi olduğu gibi ülkenin referanduma gittiği bu süreçte Aziz şehrimizde yaptığı açıklamalarla anayasanın değişen maddeleri ile ilgili detaylara halkımızın bizzat kendilerinin ağzından duymaları farklı bir heyecana vesile olmuştur.