'' BİR FİDAN BİN HAYAT''

Tarih: 2016-03-04  /  Okunma: 681/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ, Sanayi Mahallesi Veysel Karani Parkı etrafında Park ve Bahçelerin düzenlenmesi için ağaçlandırma çalışmalarında bulundu.

Ayrıca ''Beldemizin Belediye yol kenarları, orta refüjler ve mücavir alanlarında yapılacak peyzaj çalışmalarıyla hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak, hem de belde sakinlerimizin gezip dinlenebileceği ve kaynaşmasına zemin oluşturacak ortamların hazırlanmasının sevincini yaşamaktayız.'' Diyen Belediye Başkanımız Sn Aydın AYAZ ''Bir Fidan, Bin Hayat'' sloganıyla Ağaçlandırmanın önemine vurgu yapıp, Yeşilay Haftasında olduğumuz bu günlere manalı hizmetler ile mesajlar verdi.