Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN'ı Ziyaret

Tarih: 2015-12-21  /  Okunma: 454/  Kategori : Manşet / Ekleyen :

Belediye Başkanımız Sayın Aydın AYAZ, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN'ı makamında ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. Elazığ’ın en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Elazığ TSO’nun Sayın Başkanının destek ve güzel temennilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Beldemiz ve ilimiz için tüm kurum kuruş ve sivil toplum örgütlerimizin müşterekliği ile ancak başarılı olabileceğimizi biliyoruz. Biz yerel yöneticiler olarak bu desteği önemsiyoruz. Bu düşüncelerle bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Başkan Alan da; genç, dinamik ve azimli yapısı ile Ayaz’ın başarılı çalışmalara imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi. Alan değerlendirmesinde, “Yazıkonak Belediyemizde Belediye Başkanlığı görevine seçilen çok değerli kardeşim Aydın Ayaz, ilimizin sanayi bölgesi olan Yazıkonak’a azimli, dinamik ve girişimci kimliğiyle önemli hizmetler yapacaktır. Biz Oda olarak kendileriyle her zaman işbirliğine hazırız. Ben bu vesile ile Sayın Başkanımıza bir kez daha başarılar diliyor, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.