"MEKANIN CENNET OLSUN BÜYÜK BAŞKAN"

Tarih: 2018-05-07  /  Okunma: 234/  Kategori : Haber_Manşet / Ekleyen : Yazıkonak Belediyesi

"Yurtbaşı Belediye Başkanımız Mustafa Ergin, Son Yolculuğuna, Binlerce Kişinin Katılımıyla Uğurlandı."

Belediye Başkanımız Aydın Ayaz, Merhum Yurtbaşı Belediye Başkanı Mustafa Ergin'in cenaze törenine katılarak, şunları kaydetti: "Bölgemiz çok sevilen, kıymetli bir değerini yitirdi. Merhum Mustafa Abimiz, yaşantısıyla, inancıyla örnek bir insandı. Dört dönem yaptığı Belediye Başkanlığı sürecinde halkına hizmette sınır tanımayan, görevinin kutsallığını layıkıyla yerine getiren, kimseyi boş çevirmeyen değerli bir başkandı. Kıymetli bir kanaat önderimizi, bir yarımızı yitirdik. Hüzünlüyüz, Merhum Mustafa Abimizi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalmakta. Tanıyan tanımayan herkes kendisinden razıydı. Allah'ta inşallah razıdır. Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet Olsun."

İl Müftümüz Yusuf Sarıkaya tarafından cenaze namazı kıldırılarak, dualar eşliğinde Merhum Mustafa Ergin’in naaşı, binlerce seveninin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut, Ejder Açıkkapı, Tahir Öztürk, AK Parti İl Başkanımız Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Başkanları, STK Başkanları, Kurum Müdürleri, İlimizin kanaat önderleri, ailesi ve binlerce Elazığlı katıldı.